Začetni tečaj italijanščine

Začetni tečaj italijanščine je namenjen tistim, ki se italijansko še niste učili oziroma ste pozabili že skoraj vse. Program začetne italijanščine je zasnovan praktično, z veliko pogovora, prek katerega se tečajnik »nevede« nauči tudi slovnico.

Lingula_ucenje_italijanscine

 

Naučite se italijansko prek pogovora

Tečaj italijanščine je uporabno naravnan, zato vam omogoča, da spoznate besedišče v vsakodnevnih situacijah: predstavljanje, na potovanju, v hotelu, na letališču, vlaku, v trgovini, na ulici, enostavnejši telefonski pogovori … Vaš napredek je po začetnem tečaju italijanščine najbolj »slišen«: prebijete led in spregovorite v italijanščini.

V Linguli velja 5 % popust za začetni tečaj italijanščine.

Začetek tečajev italijanščine

  • Skupinski tečaji italijanščine se začnejo konec februarja in konec septembra, nekateri pa tudi kasneje.
  • Individualni tečaj italijanščine lahko začnete kadarkoli, termin po dogovoru.
  • Tečaji italijanščine v dvoje ali v mini skupini se začnejo, ko oblikujemo skupino z najmanj dvema oziroma tremi tečajniki.

Kdo poučuje na začetnih tečajih italijanščine?

skupinsko učenje jezikaIzkušene profesorice, ki znajo motivirati tečajnike in pripravijo učinkovit pouk. V jezikovni šoli Lingula je pouk zgoščen, a hkrati zabaven, učitelji pa vas spodbujajo, da se z veseljem učite italijansko. Tečaj italijanščina za začetnike poučujejo Lingulini izkušeni in posebej usposobljeni pedagogi, ki znajo prek pogovora razložiti vsako slovnično zagato.

Interaktivno učenje omogoča hitrejši napredek 

Tečaj italijanščina za začetnike poteka v prostorih Lingule, v BTC Ljubljana. Italijansko se boste učili v 17 sodobnih, prijetnih in tehnološko napredno opremljenih učilnicah. Interaktivne vsebine na zaslonih nudijo mnogo idej za sodelovanje, pogovor, zanimive videe in vaje.

Prepričajte se o uspešni govorni metodi na tečaju Ekspres

Preizkusite sami, kako poteka začetni tečaj italijanščine v Linguli. Prijavite se na brezplačen začetni dvourni predstavitveni tečaj. Z učiteljem italijanščine se lahko pogovorite o poteku pouka in programu tečaja ter ogledate gradivo.

Svetovanje – kateri tečaj italijanščine bi bil za vas najprimernejši?

Če ste se italijansko že učili in ne veste, katera skupina je za vas najprimernejša, nas pokličite na 01 541 00 33 oz. 040 544 544 ali pa nam pišite na e-naslov info@lingula.si. Dogovorili se bomo za brezplačen umestitveni pogovor. Skupaj s predavateljico boste najlažje izbrali pravi program in urnik tečaja italijanščine.

Imate vprašanja o tečaju italijanščine, vas zanima več?

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Pokličite nas na 080 23 52 ali nam pišite na info@lingula.si.