Nadaljevalni tečaj italijanščine

Če je italijanščina jezik, ki ste se ga že učili in ga delno obvladate, vendar bi radi svoje znanje osvežili in nadgradili, potem je za vas najboljša rešitev nadaljevalni tečaj italijanščine.

Lingula_ucenje_italijanscine

Program nadaljevalnega tečaja italijanščine

Skozi uporabne in zanimive teme boste nadgradili svoje besedišče. Praktično slovnico boste natrenirali skozi dialoge, igre vlog in druge dejavnosti. Cilj je sproščen pogovor v italijanščini in pridobitev večje suverenosti.

Cilj tečaja

Na tečaju izboljšujete bralno in slušno razumevanje, utrdite slovnico in nadgradite besedišče ter izpopolnite ustno in pisno sporočanje. Program vključuje delo po učbeniku in delovnem zvezku, dodatnih učnih listih in zanimivih člankih. Za dodaten trening lahko v Virtualni Linguli utrjujete znanje italijanščine z vajami za besedišče in slovnico.

Zaključek tečaja

Ob koncu tečaja s pisnim in ustnim testom preverite svoj napredek in prejmete potrdilo o opravljenem tečaju.

Kdaj se lahko udeležite nadaljevalnega tečaja italijanščine

  • Tečaji v skupini: jesenski semester začnemo oktobra, spomladanskega pa marca. V juliju in avgustu potekajo intenzivni poletni tečaji italijanščine.
  • Individualni tečaj italijanščine pa lahko začnete kadarkoli, v terminu, ki vam najbolj ustreza.

Ob zgodnjem vpisu v jesenski ali spomladanski semester nadaljevalnega tečaja italijanščine lahko izkoristite 5 % popusta, ki velja tudi ob plačilu v štirih obrokih.

Italijanščina – kdo poučuje?

Lingulini tečajniki najbolj pohvalijo naše učitelje, ker znajo motivirati tečajnike in pripraviti učinkovit pouk. Višje stopnje nadaljevalne italijanščine poučujejo tudi izkušeni izvirni govorci.

Tečaj Ekspres: brezplačne predstavitvene ure

Na tečaju Ekspres oz. brezplačnih predstavitvenih urah nadaljevalne italijanščine lahko preverite učinkovitost Linguline metode poučevanja. Obiščite nas in se prepričajte sami, kako poteka učenje italijanščine. Učitelji vam bodo z veseljem predstavili program in gradivo ter vas svetovali, katera bi bila najustreznejša skupina glede na vaše znanje.

Umestitveni pogovor ‒ kateri tečaj italijanščine bi bil najprimernejši za vas?

Če niste prepričani, kateri tečaj italijanščine je najprimernejši za vas, nas pokličite na 01 541 00 33 oz. 040 544 544 ali pa nam pišite na e-naslov info@lingula.si. Dogovorili se bomo za brezplačen umestitveni pogovor s s profesorico italijanščine. Tako vam bomo najlažje svetovali o najustreznejšem načinu učenja italijanščine.

Imate vprašanja o tečaju italijanščine, vas zanima več?

V Linguli prisegamo na pomembnost govora, pogovora in dogovora. Pokličite nas na 080 23 52 ali nam pišite na info@lingula.si.